Bingo in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Het bestuur van dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk verzorgt weer een gezellige bingo op zaterdag 14 juli in het mooie vernieuwde dorpshuis.

Het wordt weer een bingo met mooie prijzen. Er is een hoofdprijs van 70 euro en er zijn vele geldprijzen, vleesschalen, levensmiddelen en andere prijzen. Voor wie al enige tijd niet in dorpshuis Beatrix is geweest, is dit een geweldige kans om de gezellige sfeer in het dorpshuis te proeven, waar een ieder hartelijk en gastvrij welkom wordt geheten door de nieuwe beheerders Henk en Annet Broekhuizen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. Om 20.00 uur wordt er begonnen met de bingo.

Ontspannen activiteit JMZ-ers Overbetuwe

ELST - Woensdagmiddag 13 juni hebben achttien JMZ-ers (jonge mantelzorgers) zich prima vermaakt in Landerij De Park in Elst.

Zij werden welkom geheten door de kinderburgemeester David Kampschoer. David vertelde dat hij iedereen een fijne middag wenst en weet wat het wil zeggen om JMZ er te zijn. Hij is zelf ook een jonge mantelzorger. Na een educatieve, sportieve en ontspannen middag in de boerderij en in de speeltuin waar iedereen heeft genoten, sloten we af met samen een frietje te eten.

Ken je of ben je een jongere waarbij een broer, zus vader of moeder ADHD, autisme, Down, spierziekte of een andere aandoening/ziekte heeft waardoor je regelmatig moet helpen, dan ben je JMZ-er. Vind je het leuk om een keer mee te doen? Twee keer per jaar organiseert Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe KMO een ontspannen activiteit voor deze groep. Je kunt je aanmelden bij KMO info@mantelzorgoverbetuwe.nl, via app of sms van Marijke Arends 06 49881094.