Geslaagden bij ZVO

ELST - Bij zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) zijn in totaal zestien personen geslaagd voor verschillende zwemdiploma’s. Het ging hierbij om diploma’s voor Snorkelen, Wereldzwemslagen en Waterpolo.

Op het onderdeel Wereldzwemslagen legden Jilles Vink en Jonas de Winkel de proeve van bekwaamheid voor het diploma Wereldzwemslagen 1 met goed gevolg af. Dominique Janssen slaagde voor het diploma Wereldzwemslagen 2 en Rick van Haeften en Stephan Willemse behaalden ieder het diploma Wereldzwemslagen 3.

Hoewel bij de ZVO er geen waterpolo-afdeling is, is het wel prettig om ook in het water de balvaardigheid te beheersen. Sanne Teunissen, Sem Teunissen, Jonas de Winkel en Jilles Vink slaagden voor het diploma Waterpolo 1. Rick van Haeften, Dominique Janssen, Isa Maassen, Stephan Willemse, Milou Kaandorp, Aniek Suurmond en Angelique Lievestro legden het examen voor Waterpolo 2 met goed gevolg af.

Om in het snorkelen examen te kunnen doen, moet men bij het snorkelen bepaalde vaardigheden beheersen. Zo moet men bijvoorbeeld zaken kunnen opduiken en verschillende oefeningen onder water doen. Voor het diploma Snorkelen 1 slaagden Irene Robben, Simon Robben en Arjen Waanders. Rick de Leeuw en Thomas Natte behaalden het diploma Snorkelen 2.

"Als uw kind interesse heeft in snorkelen, kunt u bij de ZVO terecht. U kunt over de mogelijkheden en de beschikbare plaatsen contact opnemen met contactpersoon Yvonne Heus, 026 3819917. Nader informatie over de inhoud van de snorkeldiploma’s is ook te vinden op het onderdeel 'Zwemvaardigheid' op www.zvoverbetuwe.nl."