Afbeelding
Foto:

Open huis Welgaard Dagbesteding

OCHTEN - Welgaard Dagbesteding in de Betuwe opent haar deuren. Er is een open huis op woensdag 4 juli van 19.30-21.30 uur. Deze avond is vooral bedoeld voor mensen die wellicht aan onze dagbesteding mee willen gaan doen, hun naasten en mantelzorgers. Natuurlijk zijn andere belangstellenden ook welkom.

Welgaard verzorgt dagbesteding in de Betuwe in het Dorpshuis van Ochten. "In een warme en huiselijke omgeving begeleiden wij u met de nodige zorg en aandacht bij uw activiteiten. Wij streven naar zoveel mogelijk zelfredzaamheid en stimuleren eigen initiatief. Wij benaderen u vanuit uw talenten en uw mogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar een voor u goed passende dagbesteding. Wij verbinden vanuit diversiteit in de samenleving kwetsbare en minder kwetsbare mensen met elkaar. Dit heeft een positief effect op de maatschappelijke participatie."

Om voldoende aandacht en zorg voor de gasten te hebben, zijn de groepen niet groter dan 12 personen. Er is professionele zorg en ondersteuning door een groepje vrijwilligers.

"Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Welgaard wellicht voor u kan betekenen en wilt u de sfeer proeven, kom dan 4 juli naar Dorpshuis Ochten, Dr. M. van Drielplein 2 in Ochten.