In verband met het warme weer niet in vertrouwde rode trui, maar in een witte polo shirt (foto: Rubby Stoffels)
In verband met het warme weer niet in vertrouwde rode trui, maar in een witte polo shirt (foto: Rubby Stoffels) Foto: Rubby Stoffels

Laatste onderlinge wedstrijd Elster ponyclub van seizoen

Springwedstrijd bij Elster Ponyclub

ELST - Op zondag 27 mei is de laatste onderlinge wedstrijd gereden voor het seizoen 2017-2018. Dit was een springwedstrijd die buiten werd gereden. Veel pony’s hadden hier moeite mee omdat de binnenbak een opgesloten gevoel geeft, de buitenbak daar in tegen geeft heel ruimte en ruime zichtvelden.

Hier moesten de pony’s wel aan wennen. Het belangrijkste is het meedoen en ook deze ervaring zien als een oefening, zowel voor de pony’s als de ruitertjes. We begonnen deze dag met veel zonneschijn en helaas moesten de laatste ruitertjes met enkele druppels regen het parcours springen. Al met al weer een mooie sportieve dag met veel enthousiaste ouders die het geheel aanmoedigden. De resultaten van deze dag zijn als volgt:

Groep 1

1ste Sanne Polman, 2e Luna Weitjes, 3e Danisha Bruggeman.

Groep 2

1ste Tara Scholten, 2e Myrthe ter Horst, 3e Gwen Derks.

Groep 3

1ste Sterre Witpeerd, 2e Amber van Workum, 3e Fleur H Kaiana Peteransen.

Groep 4

1ste Guusje Roelofs, 2e Inge van Vliet, 3e Dion van Driel.

Groep 5

1ste Myrthe Peters, 2e Esthelle Hendriks, 3e Linda Peters.

Groep 6

1ste Eline Poppelaars, 2e Kaina Peters, 3e Sanne van Mourik.

Recreatie L

1ste Alysha Friskes,2e Ingrid Wortel, 3e Yara Lamee.

De clubkampioen worden tijdens het afsluitingsfeest op 24 juni bekendgemaakt. Ook hebben de leden de loten van de Elster Paardenmarkt ontvangen. "Mochten ze aan de deur komen, koopt u dan een lot, zodat wij ook van deze inkomsten weer leuke activiteiten kunnen organiseren."