Maatje gezocht

NEDER-BETUWE - Voor een 55-jarige man uit IJzendoorn wordt een maatje gezocht: iemand die langskomt voor de gezelligheid of om samen iets te ondernemen. Dit bezoek geeft zijn vrouw de mogelijkheid om met een gerust hart even een boodschap te gaan doen.

"Meneer houdt van biljarten en het zou fantastisch zijn om dit samen met u op te pakken. Voor meer informatie over de situatie of over vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met Esther Seijkens 06 33421037 van Welzijn Rivierstroom. Wanneer u direct enthousiast bent, kunt u ook bellen met Loes van den Bergh op 06 55198142."

Voetbal Dodewaard

Zaterdag 2 juni:

2 thuiswedstrijden op sportpark De Eng:

- 14.30 Dodewaard JO15-1 DVOL JO15-4 (competitie)

- Dodewaard 1 speelt ook thuis voor de nacompetitie (Tegenstander en tijdstip nog onbekend tijdens het insturen, volg de website).

Uit

09.30 RKHVV JO9-4Dodewaard JO9-1 (bekerfinale)

Woensdag 6 juni:

18.30 Dodewaard JO9-1 OVC '85 JO9-5 co

Meer informatie staat op www.vvdodewaard.nl.

Oproep

HETEREN - Oproep aan vitale 55-plussers uit Heteren die graag wandelen: Wekelijkse recreatieve wandeling op een vaste ochtend!

Ton Goossens is vanuit Bladel (NBr.) naar Heteren (Gld) verhuisd, wat hij erg mist zijn de recreatieve
natuurwandelingen van circa acht km die hij daar wekelijks maakte met een groepje senioren.
Hij heeft het initiatief genomen om dit ook in Heteren te organiseren. Heeft u interesse om wekelijks een natuurwandeling te maken met startpunt Heteren? Neem dan telefonisch contact met op met Ton Gossens, 026 3791116.

Vrijwilligers thuisadministratie gezocht

NEDER-BETUWE - "Een aantal vrijwilligers heeft door hun werk minder tijd vrij om zich als vrijwilliger in te zetten. Om die reden ben ik op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor hulp bij de thuisadministratie. Het gaat om hulpvragen van mensen uit de gemeente Neder-Betuwe."

Heb je kennis en ervaring op het gebied van (thuis-)administratie, ben je beschikbaar voor het financieel spreekuur en vind je het leuk om jouw kennis en deskundigheid te vergroten? Meld je dan aan via www.welzijnrivierstroom.nl of neem direct contact op met Esther Seijkens op haar mobiele nummer 06 33421037.

"Ik kom graag een kop thee bij je drinken om je meer te vertellen over dit vrijwilligerswerk", aldus Esther.