Obama Jumps In The Air - olieverf op doek (foto: Ineke Wiersema)
Obama Jumps In The Air - olieverf op doek (foto: Ineke Wiersema) Foto: Ineke Wiersema

Expositie in Grote Kerk Elst

ELST - De expositie 'Lichter door Kleur' (schilderijen van Ineke Reina Wiersema) is op de zaterdagen 2 juni, 7 juli, 4 augustus van 13.30 – 16.30 uur en dinsdag 17 juli (tijdens de Vierdaagse) van 8.00 – 12.30 uur te bezoeken in de Grote Kerk.

Ineke Reina Wiersema is geboren en getogen in Elst (1965). Woont na wat omzwervingen alweer 15 jaar in Huissen. De kerk in Elst is voor haar speciaal; ze is er gedoopt, heeft er belijdenis gedaan en is heel wat jaren actief geweest in het jeugdwerk.
Vanaf haar dertigste is zij serieus gaan schilderen op doek, meestal groot, gebruikmakend van verschillende technieken en materialen. Zij schilderde aanvankelijk puur voor zichzelf. Zelden liet zij een werk aan iemand zien. Zoals je in een dagboek je belevenissen en gevoelens op schrijft zo maakte zij haar schilderijen. Haar waarheid, dromen, idealen, sprookjes, geloof en hoop… kortom een cocktail van realisme en fantasie. Ineke houdt van alle kleuren, zij kan er echt blij van worden: citroengeel, frambozenrood, diep oker, turquoise, koningsblauw, olijfgroen, iedere kleur heeft zijn eigen karakter, referentie en betekenis. Vooral het werken met olieverf heeft haar gestimuleerd om nog meer te toveren en te decoreren. Alvast kennismaken? Kijk dan op www.isilareina.nl.
Voor meer info: www.pg-elst.nl / kunstcommissie.

Zin om in de zomer te tennissen?

KESTEREN - De Kersenplukkers heeft momenteel een mooie aanbieding voor mensen die sportief de zomermaanden in willen gaan.

Voor 25 euro kan je drie maanden onbeperkt (juni, juli, augustus) tennissen en gebruik maken van de vier mooie tennisbanen aan de Joost van de Vondelstraat in Kesteren. Interesse? Meld je dan aan via secretariaatkersenplukkers@gmail.com of kom gezellig langs op vrijdagavond 1 of 8 juni vanaf 19.30 uur voor meer informatie of om je aan te melden.