Magna Voce in Driel op Sacramentsdag

DRIEL - Zondag 3 juni om 9.30 uur zal Magna Voce de Gregoriaanse gezangen verzorgen tijdens de eucharistieviering in Driel, die zal worden voorgegaan door pastor F. Bomers.

Thema van deze viering is 'Dit is mijn Lichaam'. De Gregoriaanse gezangen zijn afgestemd op deze viering. Sacramentsdag is het Hoogfeest van het Allerheiligst Sacrament. Het koor zal onder andere Introitus Cibavit eos ex adipe frumenti,Alleluia Caro mea vere est cibus, Offertorium Sanctificavit Moyses altare Domino zingen.

Dat Magna Voce inmiddels na ruim vier jaar kan rekenen op een warme belangstelling vanuit de geloofsgemeenschappen blijkt uit de belangstelling die het koor telkens tijdens de vieringen mag ontvangen. Het is deze interactie die een extra motivatie en bevestiging is in hun repertoire keuze en zij hopen op deze manier iets bij te dragen aan de vieringen in de verschillende geloofsgemeenschappen. "Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om samen met ons in Driel een mooie Sacramentsdag te vieren. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door Harry van Kempen uit Oosterhout aan het orgel. Het geheel staat onder leiding van dirigent Rita Branderhorst.