Dick van Ommeren boekt geen 100%-score

In laatste wedstrijd

sneuvelt record

OMMEREN - De voorjaarscompetitie van de tafeltennisvereniging Ser '80 zit er bijna op. Dick van Ommeren uit Lienden slaagde er opnieuw in om clubkampioen te worden. In de laatste wedstrijd -tegen medekandidaat Ruben Verwoert- werd Van Ommeren van de 100% score gehouden.

Na een bijzonder spectaculaire wedstrijd won Verwoert met slechts 1 (één) punt verschil (21-20) In de competitie in Ommeren wordt gespeeld met 1 punt verschil. Dick van Ommeren, die nog één wedstrijd tegen de Poolse Yustina Bogdanovic, voor de boeg heeft is al kampioen met een percentage van 99.9.

Ruben Verwoert (uitgespeeld) zit daar dicht achter met een moyenne van 98.3. Andre van Ingen, eveneens uit Lienden kan het brons niet meer ontgaan.

De strijd om de degradatie uit de hoofdklasse is echter nog zeer spannend. Alex van Schaik (Ommeren) boekte in de laatst gehouden wedstrijdavond een eclatante zege op routinier Jan Bergacker (Ingen). Hamersma uit Maurik, die vlak boven Van Schaik staat, was hier niet blij mee.

John Peters ( Lienden) is kampioen van de 1e klasse geworden. Hij wist verschillende hoofdklassers te verslaan. John promoveert naar de hoofdklasse. Wim Schippers (Ingen) een linkshandige fore-hand aanvaller won het zilver. Peter Priester (Lingemeer) is zeker van de derde stek.