De gasten zwaaiden enthousiast mee met het gezang van Shanty Zangers Ede (foto: Kitty Arends)
De gasten zwaaiden enthousiast mee met het gezang van Shanty Zangers Ede (foto: Kitty Arends) Kitty Arends

Samen zingen bij

de Zonnebloem in Randwijk

RANDWIJK - Op woensdag 16 mei werd in De Randwijkse Hof in Randwijk een gezellige middag gehouden door de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk.

Shanty Zangers Ede was uitgenodigd om voor de gasten te komen zingen. Bijna twintig zangers en vijf muzikanten met accordeons, gitaar, fluiten en klarinet. Er waren veel Nederlandstalige liedjes maar ook Duitstalig en Engelstalig. Af en toe werd er enthousiast meegezongen, geklapt en gezwaaid. Als toegift werd voor de gasten het lied ‘Bora Bora’ gezongen.

De bijeenkomst was extra feestelijk vanwege het jubileum van 25 jaar van deze afdeling van de Zonnebloem. Bij een lekker drankje en hapjes werd er gezellig nagepraat door alle gasten. Een middag om met genoegen op terug te zien!

Er worden regelmatig uitjes en gezellige middagen georganiseerd en huisbezoeken worden afgelegd bij langdurig zieken en mensen met lichamelijk beperking. Momenteel is er vooral behoefte aan vrijwilligers die in Randwijk wonen en bezoek af willen leggen. Ook kan de afdeling wel een paar vrijwilligers gebruiken die beschikken over een eigen auto en bij bijeenkomsten als deze gezellige middag gasten thuis kunnen ophalen en later weer thuisbrengen. Hier staat naast dankbaarheid een kostenvergoeding tegenover.

Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk -of zich opgeven als vrijwilliger- dan kunt u contact opnemen met: Miny Hosmar minyhosmar@gmail.com 0488 454444 of Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl 0488 454931.

De gasten zwaaiden enthousiast mee met het gezang van Shanty Zangers Ede