Decathlon Rijnhal

supports Alpe d'HuZes

BETUWE - Door Team Kanjers Elst volledig te voorzien van hardloop- en wielerkleding ondersteunt Decathlon Rijnhal tin Arnhem de familie Danen. Team Kanjers Elst kwam in contact met Decathlon door de Running Academy waar ze elke zaterdag gratis hardlooptraining volgen.

Aliene (Team Kanjers Elst): ”Tijdens het hardlopen raakten we aan de praat met de trainers (Niek, Fleur en Milan) en kwam de Alpe d’HuZes ter sprake waaraan we nu voor het zevende jaar mee doen. Het idee was geboren om
iedereen binnen het team te voorzien van kleding waarbij wij Decathlon dan weer kunnen promoten."

Niek Bugter van Decathlon Rijnhal is blij met de steun die zij kunnen bieden. “Wij als Decathlon proberen via diverse initiatieven onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te tonen. Omdat deze familie échte ambassadeurs zijn voor onze winkel, willen wij graag onze steun bieden. Het is een prachtig doel waar Team Kanjers Elst zich al voor het zevende jaar inzet en daar hoort natuurlijk een goede outfit bij."

De leden van Team Kanjers Elst kwamen zeven jaar geleden in aanraking met het evenement Alpe d’HuZes, doordat de ziekte kanker helaas hun deur ook niet voorbij ging. Inmiddels hebben zij in zeven jaar tijd al ruim 150.000 euro opgehaald voor het goede doel.