Puntendeling voor DFS tegen Staphorst: 0-0

OPHEUSDEN - DFS verscheen met zeven andere spelers aan de aftrap in Staphorst ten opzichte van de bekerfinale tegen MASV.

In de eerste helft waren er weinig mogelijkheden voor beide doelen te noteren. Voor de thuisploeg kopte Veldmate, na een corner, net naast terwijl aan de overzijde een doelpoging van Raterink geblokt werd. Bokila schoot nog over terwijl hij even later zijn inzet door doelman Mulder met zijn voeten gekeerd zag worden, zodat beide ploegen met 0-0 gingen rusten.

In de tweede helft waren de meeste mogelijkheden voor de bezoekers. Een schot van Romein en een vrije trap van Harlaux verdwenen over de goal van Staphorst. Vervolgens verdween een schot van De Kler naast waarna een inzet van de thuisploeg door de DFS-verdediging weg gewerkt kon worden. Voor DFS stuitte Scheffer nog een keer op doelman Mulder en verdween een doelpoging van de ingevallen Hendriks over. Aan de andere kant blokte Melvin van Osenbruggen een goede inzet van Staphorst. Nadat Hendriks, een prima assist van De Kler, overschoot zag Reuvers, na een fraaie slalom, zijn poging voorlangs de goal van Veeneman verdwijnen. In de slotfase schoot Remy Raterink, in vrije positie, nog ruim over zodat beide ploegen zich uiteindelijk tevreden moesten stellen met een bloedeloze puntendeling.

Opstelling DFS: Peter Veeneman, Melvin van Osenbruggen, Corné Davelaar, Tim Sanders (60. Rick van Walsem), Jim van Alst, Nick Romein (74.Nick Romein), Marc Harlaux, Marijn de Kler, Noë Bokila, Remy Raterink, Alex Scheffer (68.Thijs Hendriks).