De Verbinding zoekt een hobbykok

ZETTEN - Elke maandag wordt er in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten een lekkere maaltijd gekookt voor gemiddeld 20 -25 personen. Nu zijn ze er op zoek naar een kok / kokkin om een keer per maand ons te ondersteunen en te koken.

"Het liefst vinden we een kok /kokkin die zelfstandig kan koken, maar het mag ook een kok / kokkin zijn die onze koks kan ondersteunen met de voorbereidingen. U mag zelf een driegangenmenu bedenken, en de hoeveelheid boodschappen die nodig zijn. U hoeft de boodschappen niet te halen, daar zorgen wij voor. We koken vaak seizoensgerelateerde menu's, maar ook lekkere Indonesisch of Chinees. Ook een stamppot of ovenschotel wordt erg door de gasten gewaardeerd. Wij hebben een redelijk professionele keuken, met een grote hoeveelheid apparatuur.

Lijkt het u leuk om voor een grote groep mensen te koken, of wilt u het eer keer proberen? Neemt u gerust contact op met Ontmoetingscentrum De Verbinding. Op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdagochtend tussen 9.30 - 11.30 uur is een van onze gastvrouwen of gastheren altijd aanwezig.met uitzondering van feestdagen. Voor info kunt u bellen naar 0488 453287 of mailen naar ontmoeten01@gmail.com."