DFS wint districtsbeker

OPHEUSDEN - MASV liet DFS vanaf het beginsignaal het spel maken, terwijl men zelf loerde op de snelle tegenstoot. Na elf minuten leed DFS balverlies, dat meteen werd afgestraft door Siep, 1-0. Rond het half uur hetzelfde recept.

Na nog eens balverlies ging de pijlsnelle Siep er weer vandoor om vervolgens de Arnhemse aanhang, na een fraaie treffer, te laten ontploffen van vreugde, 2-0. Hoewel DFS voetballend heer en meester was kwam men de eerste helft niet veel verder dan twee kopballen over en een inzet die door de MASV-verdediging van de doellijn gewerkt kon worden.

In de tweede helft draaide DFS de stand al snel om in haar voordeel. Eerst verkeek doelman Van Driel zich op een kopbal van Rick van Walsem, zodat DFS terug was in de wedstrijd, 2-1. Vier minuten later bediende doelman Heusinkveld, met een dropkick, de vertrokken Hendriks. Hendriks liet de bal één keer stuiteren om deze vervolgens op fraaie wijze achter de kansloze doelman Van Driel tegen de touwen te knallen, 2-2. Direct daarna moest MASV met tien man verder na een directe rode kaart voor Comans. MASV kwam er niet meer aan te pas en het was wachten op de voorsprong van DFS. Nadat DFS een aantal kansen voorlangs of naast zag gaan kopte aanvoerder Worm, na een voorzet van Harlaux, de 2-3 tegen binnen. In het laatste kwartier liep DFS via Raja Boean en De Kler nog uit naar de eindstand van 2-5 .

Opstelling DFS: Jasper Heusinkveld, Corné Davelaar, Rick van Walsem, Tim Sanders, Jim van Alst (63. Marijn de Kler), Lorenzo Davids, Marc Harlaux, Luciën Dors, Rutger Worm (67. Noë Bokila),Thijs Hendriks (80. Remy Raterink), Levi Raja Boean.