Bingo-avond

in Hemmen

HEMMEN - Zaterdag 19 mei verzorgt dorpsvereniging Hemmen een bingo in het dorpshuis De Oude School in Hemmen.

Deze avond begint om 20.00 uur.

Spreekuur

huurdersvereniging Overbetuwe

ELST - Huurdersvereniging Overbetuwe (HVOB) houdt iedere derde donderdag van de maand spreekuur voor haar leden van 19.00-20.00 uur.

Het spreekuur is bestemd voor wie inlichtingen wil en /of problemen heeft met de verhuurder Vivare. "Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst.

Na 5 jaar: De

taalgrens voorbij

OCHTEN - Op tweede pinksterdag is er voor het vijfde jaar achtereen de openluchtsamenkomst in De Kuip achter Eethuisje De Veerstoep in Ochten.

Het is een uur van samen-zijn, samenzang, zang en muziek en gesproken Woord. Jong en oud worden verwacht met hun eigen tuinstoel. Ieder jaar is dit weer een prachtig geheel. Aanvang: 10.30 uur. Thema: De taalgrens... voorbij!

Bingo-time!

ELST - Het is weer bingo-time. Vrijdag 18 mei is het weer zover. Het bingoteam van de Koninginnebuurt verzorgt weer een gezellige bingoavond!

Iedereen wordt uitgenodigd te komen spelen om 20.00 uur in zaal 002 van het cultureel centrum De Wieken. De zaal is open om 19.30 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen en er is gelegenheid om koffie of een drankje te nuttigen.

Snuffelmarkt

in De Verbinding

ZETTEN - Op zaterdag 26 mei is er weer de jaarlijks terugkerende snuffelmarkt in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten. Een gezellige snuffelmarkt met wat wils voor iedereen.

Al de aangeboden artikelen zijn gedoneerd door mensen die De Verbinding een warm hart toedragen en de gehele opbrengst komt ten goede aan het ontmoetingscentrum. Er is heel veel keus in speelgoed, boeken, serviesgoed en hebbedingetjes.Na afloop van de snuffelmarkt worden de spullen verder uitgezocht door vrijwilligers die een keer per jaar naar Bosniƫ rijden om daar goederen te brengen, en zorgen dat deze op de juiste plek komen, waar behoefte aan is.

"Op deze dag kunt u ook een lekker broodje eten of koffie met warm appelgebak. Huurt u liever zelf een kraam is dit ook nog mogelijk. de kraamhuur is 12,50 en we vragen borg van 10,00 euro. Deze krijgt u om 15.00 uur direct contant terug. Heeft u nog spullen over die u kwijt wilt, kunt u deze afgeven op maandag dinsdag donderdag of vrijdagochtend tussen 9.30 uur - 11.30 uur. Op deze dagen kunt u ook voor info of kraamhuur bellen naar 0488 453187."