Snuffelmarkt in Randwijks Hof

RANDWIJK - Heeft u iets te verkopen of zoekt u iets speciaals? Kom dan naar de Snuffelmarkt op zaterdag 26 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur.

In Randwijks Hof zijn tafels te huur voor 7,50 euro. U mag ook een kledingrek naast uw tafel zetten, hiervoor betaalt u dan 3,00 euro. We bieden ook plaatsen buiten aan van 150 cm breed en 300 cm diep. Hier moet u zelf voor een tafel / kleed, en afhankelijk van het weer, voor een overkapping zorgen. Deze plaatsen zijn te huur vanaf 5,00 euro. Voor twee plaatsen buiten betaalt u 8,00 euro. Deze twee plaatsen samen zijn ongeveer ter grootte van een partytent.

Op de markt kunnen verschillende artikelen te koop worden aangeboden: kleding, boeken, speelgoed, brocante, en een beperkt aantal nieuwe spullen! Of u nu een vereniging of een particulier bent, iedereen is welkom. De opbrengst is voor het organiseren van 'nog meer activiteiten' in Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a in Randwijk.

Voor meer info en reservering kunt u terecht bij Karin Wiggelman, 0488 491555 of 06 44818849, mailadres: karin-wim@hetnet.nl. Geef bij reservering aan waarnaar uw voorkeur uit gaat, een plaats binnen of buiten!

Bingo in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Zaterdag 18 mei is de voorjaarsbingo van CV De Waalkanters uit Slijk-Ewijk.

Tijdens deze bingo wordt er met het boekjessysteem gespeeld, en zijn er ook andere mooie prijzen te winnen. De bingo start om 20.00 uur in Dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk. Iedereen is welkom.