leden van het koor Eiogen Wijs
leden van het koor Eiogen Wijs Foto: Carolien Boersma

Koor Eigen Wijs treedt op bij Vrouwen van Nu

ELST - Woensdag 9 mei is de laatste avond van een mooi seizoen van Vrouwen van Nu, afd. Elst. Dit seizoen wordt afgesloten met een spetterend optreden van Koor Eigen Wijs uit Elst.

Talent van eigen bodem. Een dynamische koor dat met veel enthousiasme een breed repertoire zingt. Dit alles onder de leiding van de dirigent Fons van Gorp. Op woensdagavond hebben de leden van het koor hun repetitieavond, maar voor Vrouwen van Nu maakten zij een uitzondering, door op deze avond op te treden.

Dit jaar bestaat het koor 25 jaar en heeft in theater De Kik een prachtige jubileumvoorstelling gegeven. ‘Eigen Wijs’ past ook wel bij Vrouwen van Nu, die zeventig jaar geleden, ‘eigenwijs’ begonnen met een Vrouwenbond en nu anno 2018 op ‘eigen wijze’ invulling geeft aan Vrouwen van Nu. Deze avond zingt het koor liedjes van het jubileumconcert, maar ook uit hun uitgebreide repertoire, van mooi ingetogen, tot liedjes met swingende ritmes.

Een ding werd ons al verteld, het koor begint de avond met ‘inzingen met de dames’. Het belooft een mooie, muzikale avond te worden en een geweldige afsluiting van dit seizoen. Bent u fan van het koor en natuurlijk fan van Vrouwen van Nu, dan mag u deze laatste avond niet missen.

De avond is in zalencentrum Onder de Toren, Sint-Maartensstraat 34 in Elst. Aanvang 20.00 uur. Toegangsprijs voor gasten vijf euro. Meer over Vrouwen van Nu staat op: www.vrouwenvannu.nl/elst-eo. Meer over Koor Eigen Wijs staat op www.kooreigenwijs.nl.