Snuffelmarkt in De Verbinding

ZETTEN - Op zaterdag 26 mei houdt ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten de jaarlijks terugkerende snuffelmarkt om het ontmoetingscentrum in stand te kunnen houden.

Op deze markt kan men lekker snuffelen tussen allerlei spullen die aangeboden zijn door mensen die De Verbinding een warm hart toedragen en van alles ingeleverd hebben. Speelgoed, boeken, puzzels, kleding en huishoudelijke artikelen. "Heeft u nog spullen staan die u kwijt wilt kunt u deze nog steeds inleveren tot 24 mei. Voor meubels en grote dingen hebben wij helaas geen plek. Na afloop van de markt komt de stichting 4WDcare, dit is een stichting die goederen een keer per jaar naar Bosnië brengen onder de leiding van Hans Saris en vele vrijwilligers uit Valburg, kijken wat er over is wat zij kunnen gebruiken voor gezinnen in Bosnië. Kijkt u eens op hun site; 4wd.care.nl. Zo komen heel veel spullen op een goede plek terecht. Heeft u interesse in een kraam kunt u deze huren voor 12.50 euro per kraam. Wij vragen ook 10,00 euro borg; deze krijgt u na afloop van de kraam om 15.00 uur weer terug."

Kinderen kunnen een gratis grondplaats reserveren. Zij hoeven zich alleen maar aan te melden voor 22 mei. De snuffelmarkt is van 11.00 – 15.00 uur. Voor info of kraamhuur kunt u bellen naar 0488 453187 op maandag dinsdag donderdag en vrijdag van 9.30 – 11.30 uur of mailen naar ontmoeten01@gmail.com.