Gezellige bingo in De Verbinding
Gezellige bingo in De Verbinding Foto:

Gezellige bingo in De Verbinding

ZETTEN - Op maandagavond 9 mei is er weer een gezellige bingo in het ontmoetingscentrum De Verbinding.

Op maandag wordt er een lekkere maaltijd gekookt door enthousiaste vrijwilligers waar u als abonnementhouder voor 7,50 euro gebruik van kunt maken. Als niet-abonnementhouder kost een maaltijd tien euro. Daarop aansluitend is er één keer per maand een gezellige bingo. Iedereen is ook welkom als men niet mee eet, dan kunt u vanaf 18.30 uur binnenlopen.

Deze bingo begint om 19.00 uur en er zijn leuke prijsjes te winnen, die men zelf kan uitkiezen; er is keuze genoeg, variërend van huishoudelijke dingen, lekkere dingen, smakelijke etenswaren en gewoon leuke hebbedingetjes. Een bingokaart kost voor abonnementhouders 3,50 en voor niet-abonnementhouders 5,00 euro. Dit is inclusief één kopje koffie of thee. Er worden zes rondes gedraaid. Per ronde zijn er drie prijzen beschikbaar.

"Heeft u zin in een gezellige bingoavond bent u van harte welkom in het ontmoetingscentrum De Verbinding. aan Stationsstraat 1 in Zetten. Voor vragen of info kan men terecht bij gastvrouw / gastheer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur; 0488 453187, mailen kan ook via ontmoeten01@gmail.com."