Stratentoernooi Dovol (foto: Dovol)
Stratentoernooi Dovol (foto: Dovol) Foto: Dovol

Bogen-Stratenvolleybal Toernooi

DODEWAARD - De Dodewaardse volleybalvereniging Dovol heeft zaterdag 30 juni gereserveerd om het toernooi te organiseren. Dit jaar is er voor gekozen om het bogen-stratentoernooi een accent te geven waar Dodewaard echt om bekend staat: de Bogen.

Nu vindt dat competatieve evenement eens per vijf jaar plaats waarbij de wijken elkaar proberen te overtreffen met de mooiste boog. Dovol heeft daarom het Bogen-Stratenvolleybal in de steigers staan waar de Bogenbouwteams elkaar kunnen proberen te overklassen, maar dan op een ander gebied. De laatste periode van Bogenbouw ligt al weer even achter ons ligt dus het moet een uitdaging zijn om weer 'tegen over elkaar te staan'.

De andere teams / liefhebbers van het toernooi worden uiteraard niet vergeten en kunnen zich ook aanmelden voor dit gezellige buitentoernooi. Er is genoeg ruimte voor familie teams, stratenteams, bedrijventeams en wij-doen-ook-mee-gelegenheid teams. Het toernooi wordt weer georganiseerd op het terrein van De Eng en zoals bekend wordt er uitstekend gezorgd voor de inwendige mens.

Het zal geen probleem zijn om zes spelers te vinden die graag het volleybal spelletje willen spelen en stel dat er maar vijf zijn dan is er nog geen man/vrouw overboord. Op het toernooi is altijd wel iemand te vinden die dan even een volleybalhandje wil helpen. Reacties worden graag gezien op dovolvolleybal@gmail.com. Voor opgave of vragen kan men ook bellen met Els op 06 15213913.