Suus zilveren medaille
Suus zilveren medaille Foto:

GV Excelsior in districtsfinale

ZETTEN - Tijdens de wedstrijden damesturnen vierde divisie is GV Excelsior Zetten met Suus Oostrom in de prijzen gevallen.

De wedstrijden werden gehouden in Winterswijk en drie turnsters hadden zich na de regiofinale geplaatst voor deze wedstrijd waarin de beste turnsters van Oost- Nederland zich met elkaar mogen meten.

Isabel Kroon -regiokampioene jeugd 2- draaide een zeer behoorlijke wedstrijd, maar haalde net niet haar niveau van de regiowedstrijd. Ze moest uiteindelijk genoegen nemen met een toch nog zeer verdienstelijke twaalfde plaats in een deelnemersveld van dertig turnsters.

Danee Rubingh (junior) had een wat mindere brug, maar met een geweldige sprong en een zeer goede balk wist ze zich nog terug te vechten naar een mooie achtste plaats in een veld van 31 toppers!

Suus Oostrom, pupil 2, draaide een fantastische wedstrijd. Ze zette een zeer knappe overall-prestatie neer. Alle oefeningen waren strak en dat leidde tot een fantastische zilveren plak in een groep van 32 turnsters! Ze mag zich tweede noemen van Oost-Nederland!