Ongelukkige nederlaag DFS

OPHEUSDEN - DFS speelde een prima eerste helft tegen de Ajax. Na acht minuten verzilverde Dors met een fraaie goal een assist van Harlaux tot de 1-0. DFS vergat daarna door te drukken.

Een goal van Hendriks werd vanwege hands afgekeurd terwijl dezelfde speler vervolgens een lob overzag verdwijnen. Aan de andere kant verdween een schotje van de bezoekers naast. Nadat een poging van Raja Boean geblokt werd redde doelman Veeneman aan de overzijde een inzet van Ajax. In de slotfase van de eerste helft verdween een kopbal van Worm voorlangs waarna doelman Veeneman na een tegenstoot redding kon brengen. Na een schot over van Raja Boean ging de thuisploeg met een 1-0 de rust in.

In de tweede helft was de eerste mogelijkheid voor Worm, wiens inzet helaas over de goal van doelman Veenboer verdween. Daarna schoot DFS zichzelf in de voet door twee persoonlijke fouten. Doelman Veenman vergat een op het oog makkelijke bal op te rapen waarna Main de gelijkmaker aantekende, 1-1 Zeven minuten later legde de scheidsrechter de bal op de stip. Soenarto liet vervolgens doelman Veeneman kansloos, 1-1 DFS ging daarna al gauw alles of niets spelen. Nadat Hendriks doelman Veenboer op zijn weg vond en Ajax overschoot kreeg Danso tien minuten voor tijd direct rood. Helaas slaagde de thuisploeg er niet meer in om de verdiende gelijkmaker te scoren, zodat DFS met 1-2 ten onder ging.

Opstelling: Peter Veeneman, Melvin van Osenbruggen (79. Remy Raterink), Corné Davelaar, Rick van Walsem, Marijn de Kler, Lorenzo Davids, Marc Harlaux, Thijs Hendriks, Rutger Worm, Luciën Dors (81. Alex Scheffer), Levi Raja Boean (59. Noë Bokila).