Afbeelding
Foto:

Je wilt een paar kilo kwijt, je figuur corrigeren of gewoon fitter worden

We kennen het allemaal wel…

ELST - Iedere vrouw is anders en ieder lichaam is aan verandering onderhevig. Wij zorgen ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt. Dus of je nu wilt shapen, afvallen, zwanger of net bevallen bent, in de overgang zit óf je fit(ter) wilt voelen; wij coachen je. Ook met een na-traject!

De 30-minuten work-outs worden gedaan in hot cabins en zijn altijd onder begeleiding. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren, stimuleert de vetverbranding en is heerlijk ontspannend! Ook bieden we behandelingen voor het contouren/shapen van je lijf (armen, buik, billen, bovenbenen, heupen) en gezicht door middel van cavitatie. Een perfect alternatief voor liposuctie maar dan zonder operatie. Bovendien kun je heerlijk ontspannen en ontgiften met onze wrappings en dieptewarmte pakkingen. In combinatie met voeding coaching ben je bij ons op het juiste adres.

In onze sfeervolle studio op het industrie terrein van Elst kun je even ontsnappen aan de alledaagse drukte en is er ruimte voor me-time! Nieuwsgierig? Een proefles is gratis. Je krijgt een volledige bodycheck, persoonlijk bewegingsplan, persoonlijk voedingsplan en coaching. Tot gauw! Like ons op Facebook!

Lijn – Body, Food & Mind, Bemmelseweg 81H, Elst; 06 53878706 (website is in de maak) "We werken enkel op afspraak."