Afbeelding
Foto:

Koningsdagconcert: De vier seizoenen

ELST - Op donderdag 26 april om 19:30 uur verzorgt Koor Zonder Grenzen onder leiding van Britt de Bakker het Koningsdagconcert.

Voor het Koningsdagconcert hebben we een geheel nieuw repertoire ingestudeerd dat in het teken staat van de vier seizoenen. De seizoenen zijn door de eeuwen heen voor veel componisten een inspiratiebron geweest om zeer uiteenlopende werken te componeren. Van de sprankelende lente, de zonnige zomer, de onstuimige herfst en de donkere, fascinerende winter. Elk seizoen heeft zo zijn eigen karakter en brengt voor een ieder zijn eigen gevoel mee. Deze karakteristieke eigenschappen laten wij met dit concert tot leven komen in de muziek.

Speciaal voor dit concert hebben er zich gastzangers en -zangeressen bij ons koor aangemeld om er een zeer mooie avond van te maken. We zingen werken van bekende oude componisten, maar ook van minder bekende eigentijdse componisten, zoals Eric Whitacre, Ola Gjeilo en anderen. Ook komen er 'gouwe ouwe's' voorbij die u ongetwijfeld zult herkennen. Kortom een bijzonder concert die u niet kunt missen.

Meer informatie over ons koor en over het Koningsdagconcert staat op http://www.kzg-elst.nl/. Het concert zal om 19:30 uur plaatsvinden in de Sint-Werenfriduskerk, Dorpsstraat 36 in Elst. De toegang is gratis en na afloop vindt er een deurcollecte plaats.