De jonge geitjes drinken bij moeder
De jonge geitjes drinken bij moeder Foto:

Dierengeluiden: Hoera, hoera!

HETEREN - Er zijn heel veel jonge dieren bij ons op de kinderboerderij. Jonge konijnen, jonge cavia’s maar de meest blijde gebeurtenis was toch wel de geboorte van de twee jonge geitjes verleden week zondag.

Het is superleuk om die twee kleine witte beestjes met hun zwarte kopjes te zien dartelen in de stal. Als ze gaan drinken gaat het staartje omhoog en dan kwispelen ze echt. Op een van de filmpjes op onze facebookpagina is dat goed te zien. Kijk maar eens op www.facebook.com/kinderboerderijoverbetuwe of kom tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons langs aan de Uilenburgsestraat 1b in Heteren. We hebben echt handen vol werk met het verzorgen van de jonge dieren, en natuurlijk ook de oude, in de stal. Maar ook de kippen, ganzen, duiven, kanaries en het andere pluimvee hebben hun verzorging nodig. Heb jij het idee dat je het leuk zou vinden om de dieren bij ons te verzorgen en heb je twee dagdelen in de week tijd om te helpen op de kinderboerderij, bel dan met 026 4720707 om een afspraak te maken voor een gesprek hierover.

Wij hebben een gezellig team vrijwilligers die zich inzet voor het welzijn van de dieren op de Kinderboerderij Overbetuwe. De Kinderboerderij Overbetuwe is een instelling met een AMBI-status. Giften aan onze boerderij zijn derhalve aftrekbaar van de belasting en altijd welkom, ons bankrekeningnummer is NL 75 RABO 0315 1559 73.