Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Na een zwaar bevochten 6-4 zege tegen Relax, behoudt HTTC 1 een goede kans op het kampioenschap. Vrijdag komt TT Nijmegen op bezoek en dan kan de titel behaald worden. Tegen Relax was Lennard Springvloet Dubbeld met drie zeges 'the man of the match'.

André Jansen won tweemaal en Meriam Willemse eenmaal. Het tweede team deelde de punten met Bit.nl. Rudy Gerritsen, bezig aan een uitstekend seizoen, won driemaal. Ramon Gerritsen en Patrick van Alst wonnen eenmaal. Het vierde team is reeds kampioen en trok tegen De Gazelle, via een 7-3 overwinning, de goede lijn door. Yoeri Liethof won fraai driemaal. Alaa Alsaaidi was tweemaal trefzeker en Berdien Lammers eenmaal. Het vijfde team moest afhaken in de strijd om het kampioenschap. Kracht & Vriendschap was met 7-3 te sterk. Yoeri Liethof wist als enige te scoren.

Het eerste jeugdteam kwam verrassend voor de dag, in Ede werd Bit.nl met 6-4 verslagen. Bart Barends won fraai driemaal. Yoeri Liethof was tweemaal succesvol en het laatste punt werd door Daan Barends binnen gehaald. Het tweede team behaalde tegen Hutaf een mooie 8-2 zege. Niel Loeffen was met drie zeges in topvorm. Bodhi Lindeboom en Julian Verhoef waren met twee zeges ook goed bij de les. Het dubbelspel ging naar Niels en Julian.

Meer info over tafeltennis staat op www.httc71.nl.