Ronald Klungel kandidaat van The Voice of Holland beantwoordt vragen (foto: Els van den Bor)
Ronald Klungel kandidaat van The Voice of Holland beantwoordt vragen (foto: Els van den Bor)

The Voice workshop OBC Elst

ELST - Als voorbereiding op de Talentenbende die op 24 april in Theater de KIK wordt gehouden kregen gisteren de leerlingen van muziekdocent mevrouw Van Berkel een workshop zang. Pien van Gerven kwam daar speciaal voor uit Amsterdam.

Het uitgekozen muziekstuk werd na maar een paar keer zingen vlot ingestudeerd. Na de muzieklijn werd er ook een aantal andere partijen gezongen waarna het stuk zeer professioneel meerstemmig klonk. Dit moest wel goed klinken, want ze hadden het stuk ingestudeerd om het samen te zingen met Ronald Klungel, kandidaat van The Voice of Holland.

Maar eerst stelden de leerlingen een heleboel vragen: hoe is Ali B nu in het echt, waar was je het meest zenuwachtig voor, ga je door in de muziek? Na de afgevuurde vragen zong Ronald het ingestudeerde nummer mee. Wat klonk dat goed! Dit belooft veel goeds voor de Talentenbende op de 24e. Na afloop kon iedereen met hem op de foto.

Naast de muzikale optredens kan het publiek volgende week in de pauze genieten van een expositie van het vak Beeldende vorming. Creatieve werken van leerlingen worden in de hal tentoongesteld. Dat OBC Elst got talent!