Zlim Elst: vertrouwd concept, geheel vernieuwd!

Nieuwe cabines, nieuwe eigenaar

ELST - Twee keer per week een half uurtje trainen in een verwarmde cabine, verstandig eten en na een paar maanden ben je slanker, fitter en gezonder. Je voelt je een ander mens. Dankzij het vierstappenplan van Zlim. In Elst en omgeving weten ze al 17 jaar dat zlimmen de 'beste en leukste manier om af te vallen' is! Op 1 mei heropent de geheel vernieuwde studio in Elst: vertrouwd concept geheel vernieuwd!

De huidige ondernemers dragen per 1 mei hun Zlim studio over aan Karine Berns. Karine, is samen met haar partner Rob Sanders eigenaar van een Zlim-studio en Fitnesscentrum in Ooij. Vanwege hun enthousiasme over het Zlim-concept nemen ze met veel plezier de studio in Elst over.

Karine: "De huidige ondernemers hebben het fantastisch gedaan bij Zlim Elst. Tevreden klanten, goede resultaten en een fijne sfeer. Voor ons is de overname van Zlim Elst dan ook een unieke kans om deze goedlopende studio een frisse boost te geven. Aan het concept verandert niets. Bewegen in warmtecabines, ozontherapie en voedingsbegeleiding. En dat op de basis van persoonlijke aandacht en een fijne sfeer, waarin iedere vrouw zich thuis voelt."

Nieuwe cabines

Per 1 mei kunnen de klanten gebruik van spiksplinternieuwe TFM cabines en Ozon-cabines. Deze zullen de studio, tezamen met een opknapbeurt een frisse en moderne uitstraling geven.

Kennismaken?

"Heb je zin om te komen trainen in de vernieuwde studio en kennis te maken met het nieuwe team? Kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse en bekijk wat we voor je kunnen betekenen. De eerst 15 dagen van mei geldt bovendien een fikse openingskorting van 20 procent."

Interesse: mail naar Zlim Elst: elst@zlim.nl of bel: 0481 375189.