Deelnemers gezocht voor Nieuw Elan Sponsortoernooi

OPHEUSDEN - Zaterdag 2 juni houdt DFS voor de 28e keer het zogenoemde Nieuw Elan Sponsortoernooi. Dit is een 7 tegen 7-toernooi op het halve veld.

Er worden nog een paar enthousiaste vrienden/collega's gezocht, die gezellig en sportief een potje willen voetballen. Na afloop staat de dj klaar voor de muzikale noten. Inschrijven kan bij Wim Breunissen: 06 53507632.

Zeepketting maken; 'n moederdagidee?

KESTEREN - In de meivakantie op dinsdag 1 mei vindt van 10:00-12:00 uur in het Dorpshuis van Kesteren een leuke workshop plaats.

"Heb je zin om een zeepketting te maken? Meld je aan bij Will Verwoerd op nummer 06 22204502 of verwoe@outlook.com. De kosten zijn inclusief koffie of thee en iets lekkers 7,50 euro per persoon. Kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom om aan deze workshop deel te nemen. De kosten inclusief ranja zijn 5,00 euro per kind.

Deze workshop wordt georganiseerd vanuit het Huis van Kesteren en in samenwerking met Welzijn Rivierstroom.

Rommelmarkt

bij Het Anker

KESTEREN - Er is een gezellige (rommel)markt bij zorgcentrum Het Anker op woensdag 9 mei van 11.00 tot 18.30 uur.

Er zijn kraampjes met bloemen en groente & fruit. Er zijn spelletjes, en er is een springkussen voor de kinderen en nog veel meer. De markt is aan Schenkhofstraat 11 in Kesteren.

Voorjaarsmarkt Houtkoperschool

OCHTEN - Woensdag 25 april is een datum, die je zeker in je agenda moet noteren. Want de Houtkoperschool in Ochten organiseert weer de jaarlijkse voorjaarsmarkt.

Leuke kraampjes met aardbeien, tompoucen, kleding, speelgoed, schoenen, springkussen, huifkartochtjes, een spectaculaire verloting mag natuurlijk niet ontbreken met prijzen zoals een bbq, chi styltang, skateboard en heel veel andere leuke dingen onder meer geschonken door de plaatselijke ondernemers. De markt is van 12:00 tot 15:00 uur.