Spirituele martk Heteren (foto: Ton Roksnoer)
Spirituele martk Heteren (foto: Ton Roksnoer) Foto: Ton Roksnoer

Goede sfeer op Spirituele Markt Heteren

HETEREN - Op zaterdag 14 april vond een spirituele markt plaats in De Bongerd in Heteren, georganiseerd door het Centrum voor Spirituele Ontmoeting Heteren (www.spirituele-ontmoeting-heteren.com).

Er waren 22 'standhouders' gekomen. Mensen, die op uiteenlopende terreinen van zingeving en spiritualiteit iets te bieden hebben. Astrologie, Tarot, Yin Yoga, tenen lezen en reïncarnatietherapie. Om maar een aantal voorbeelden te noemen. Je kon een consult doen bij de diverse aanbieders en er waren ook workshops met goede uitleg over het desbetreffende onderwerp. Er viel dus van alles te ontdekken en te beleven, heel verrijkend en inspirerend. Een eerste kennismaking soms, die misschien tot een vervolg leidt. Het geheel vond plaats in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

De bezoekers waren te spreken over de markt evenals de standhouders. Dit bleek na afloop in het café van De Bongerd. Na deze eerste keer is er animo om het volgend jaar weer te doen, in ieder geval bij de standhouders. Of er een volgende keer komt, is nu nog niet met zekerheid te zeggen. Hou de media erover in de gaten.