Geslaagde spellenmiddag De Zonnebloem Elst

ELST - De Zonnebloem afdeling Elst organiseerde op 16 april in Wervershove een spellenmiddag. Meer dan veertig gasten hebben genoten van verschillende oudhollandse spelletjes waarbij werd gestreden om de eer, maar waarbij toch vooral het gezellig samen zijn de boventoon voerde.

Ook werd -onder het genot van een hapje en een drankje en begeleid door een accordeonist - luidkeels een groot aantal ‘Gouwe Ouwe’ meegezongen, waagden sommigen zich aan een dansje en werd spontaan de polonaise gelopen! Gasten die niet zelfstandig konden komen, werden door vrijwilligers van De Zonnebloem en ‘Tertzio’ (rolstoelbus) thuis opgehaald, en aan het eind van de middag ook weer teruggebracht.

De Zonnebloem Afdeling Elst onderhoudt – dankzij onze meer dan 35 vrijwilligers- het persoonlijke contact met de meer dan honderd deelnemers. Op die manier blijft hun verbinding met de buitenwereld in stand. Tevens worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Vrijwilligers gevraagd!

De Zonnebloem Elst kent een wachtlijst van mensen die graag van onze diensten gebruik willen maken. Lijkt u het leuk om met enige regelmaat een deelnemer te bezoeken? Voor (bijvoorbeeld) een praatje, een kopje koffie, een spelletje of een bezoekje aan de wekelijkse markt? Nieuwe vrijwilligers zijn meer dan welkom! Neem voor informatie contact op met onze coördinatoren (Lidy: 0481 373504 of Emmy 0481 375228).