De vier zekerheden van het

enige echte Zwem-ABC: Oók bij EZ&PC!

ELST - EZ&PC, de sprankelende zwemvereniging uit Elst, heeft de Licentie Nationale Zwemdiploma’s behaald! Daarmee voldoet de vereniging aan de meest recente kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC, de Nationale Zwemdiploma’s.

"Wij worden elk jaar getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria die leiden tot de vier zekerheden voor ouder en kind. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat je kind met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet aan de Nationale Norm Zwemveiligheid."

De Nationale Zwemdiploma’s A, B en C worden uitgegeven door de Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Alle activiteiten zijn erop gericht dat mensen zo goed mogelijk kunnen zwemmen en plezier hebben in het water, zwemlesaanbieders de hoogste kwaliteit bieden en mensen die werken in de zwembranche zo goed mogelijk zijn opgeleid. Simpel gezegd willen ze dat iedereen plezier heeft in het water, zich kan redden en niemand verdrinkt. En daar staat EZ&PC natuurlijk volledig achter!

"Alle zekerheden ervaren? Kom een keer proefzwemmen en maak kennis met de verschillende disciplines binnen onze club! Bij ons kan je terecht zodra je jouw zwemdiploma B hebt behaald. Kinderen die meer tijd en aandacht nodig hebben dan bij de reguliere zwemlessen mogelijk is, kunnen wij opleiden voor het zwemdiploma A en B of een eventueel A-certificaat. Ons uitgangspunt is er voor te zorgen dat de kinderen watervrij en zelfredzaam zijn."

Op www.ez-pc.nl/ staat meer informatie over de zwemvereniging. Informatie over de Nationale Zwemdiploma’s staat op www.allesoverzwemles.nl.