Laat je talent zien en horen

op Open Podium in Elst

ELST - De bijzaal van Ristorante L’Italiano in het Overbetuwse Elst fungeert op vrijdag 20 april opnieuw als locatie van het Open Podium. Talentvolle zangers, zangeressen, singer-songwriters en bands krijgen die avond de gelegenheid hun kwaliteiten te etaleren.

Wie een instrument bespeelt, of in een band speelt, of zingt is op die vrijdagavond welkom. Vanaf 21.00 uur kunnen de muzikale deelnemers het aanwezige publiek met hun liedjes of met hun optreden verrassen. De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers daarbij, want de benodigde apparatuur, zoals versterkers en microfoon, is in de zaal aanwezig.

Wie interesse heeft om op deze avond op te treden kan zich nog vóór vrijdag 20 april melden bij organisator en initiatiefnemer Tonny Dulos via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl.

Naast het optreden van de aangemelde deelnemers is er ook een gastoptreden. Deze keer wordt dat verzorgd door de regionale formatie The Hook. Blues is de kern in het repertoire van deze band. Het optreden van The Hook bij het Open Podium is een try-out voor de nieuwe muzikale opzet van de groep. Bezoekers zijn bij het Open Podium altijd welkom. De entree is zoals gewoonlijk gratis. Info: www.muziekinelst.nl/open-podium.