Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Deze week louter goed nieuws, alle HTTC-teams wisten te winnen. Het eerste team behaalde bij TIAN een zwaar bevochten 6-4 overwinning en behield de koppositie. Lennard Springvloet Dubbeld en André Jansen wonnen tweemaal en Meriam Willemse was eenmaal trefzeker.

Het tweede team ging op bezoek bij koploper Shot en behaalde een fraaie 7-3 overwinning. Ronald Stevens en Rudy Gerritsen zagen prima spel met drie zeges beloond. Het dubbelspel ging naar Ronald en Patrick. Team drie klopte Shot met 8-2. Cees van de Lindeloof en Ruud van Kooij wonnen keurig driemaal en Hans Wassink eenmaal. Het dubbelspel ging naar Ruud en Cees. Het vierde team wist voor de zevende keer te winnen, deze week was Victoria met 8-2 de pineut. Alaa Alsaaidi won fraai driemaal. Bert Liethof en Bart Barends wonnen tweemaal. Bart en Alaa wonnen ook het dubbelspel. Team vijf won met 6-4 van De Stuiterd. Yoeri Liethof had weinig moeite met de Wageningse studenten en won driemaal. Ine Stap en Dani Vos wonnen eenmaal, verder ging de dubbel naar Dani en Yoeri.

Het eerste jeugdteam behaalde, tegen het hoger geplaatste BIT.nl, een mooie 7-3 overwinning. Bart Barends, Yoeri Liethof en Daan Barends wonnen knap tweemaal. Bart en Daan waren ook in het dubbelspel goed op dreef. Het tweede team won met 6-4 van De Treffers. Julian Verhoef en Bodhi Lindeboom wonnen keurig tweemaal en Milan Roelofs voegde hier nog een punt aan toe.

Voor info over tafeltennis zie: www.httc71.nl