'Een tuin vol bloemen' door Marianne Tuyn

OCHTEN - Het is eindelijk lente! In de tuin kunnen we genieten van de eerste bloemen, narcissen, druifjes, tulpen en de eerste bloesem aan de bomen, hierna wordt het vrolijke feest elke week alleen maar groter.

Tot ver in de herfst kan Marianne Tuyn van Tuyndesign uit Lienden genieten van haar tuin vol bloemen. Misschien vraag je je af, hoe haar dat is gelukt? In de lezing die zij geeft op donderdagavond 19 april in het Huis van Ochten, Dr. M. van Drielplein 2, zal zij een tipje van de sluier oplichten. Dan kun je zelf ook aan de slag om een tuin vol bloemen te maken. We beginnen de avond ook al met bloemen, want Marianne zou het leuk vinden als iedereen 'iets bloeiends' uit zijn of haar tuin mee wil nemen. Dan hebben we direct iets om mee aan de slag te gaan. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben van de tuin of van tuinieren.
Misschien ben je juist van plan om je borders iets anders in te richten of begin je net met een nieuwe tuin en heb je daar al over nagedacht en gelezen. Een mooie kans om hier je vragen te stellen! Natuurlijk kun je na één lezing niet meteen alles weten, maar heb je een aanleiding om een begin te maken met jouw nieuwe tuin! De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.