Een deel van de kinderen die meespelen (foto: Leontine Scholten)
Een deel van de kinderen die meespelen (foto: Leontine Scholten) Foto: Leontine Scholten

Voorstellingen Jeugdtheater

HERVELD - De kinderen en jongeren van het Jeugdtheater hebben hard gewerkt aan twee voorstellingen.

De jongste groep, een groep van twaalf kinderen, speelt het spannende sprookje: 'Je zal er maar wonen'. De oudste groep (10 plus), een groep van 17 kinderen, speelt de bloedstollende thriller: 'Het grijze gebouw'.

Script en productie:Marianne Veens; Regie: Anna Lucassen; Muziek en zang: Jarno Scholten; Dans: Nica van Dijken en Roos Giesen; Techniek: Jelle Veens, Vincent van der Wielen, Theo Zeegers en Mart de Wit

Op 14 en 15 april spelen ze in zalencentrum De Hoendrik, Dorpsplein Herveld. Om 14.30 uur 'Je zal er maar wonen'. Josine woont in een stad waar het geluk niet op kan, maar ze ontdekt dat er ook mensen zijn die het niet zo goed getroffen hebben. Ze komt in actie om hierin verandering te brengen. Zal ze de sleutel tot geluk vinden?

Om 15.30 uur 'Het grijze gebouw'. In het grijze gebouw worden kinderen vastgehouden. Twee journalisten komen dit op het spoor De journalisten vinden verschillende aanwijzingen, ze gaan op onderzoek uit. Zal het goede van het kwade winnen?

De entree bedraagt voor kinderen tot en met 16 jaar 4,00 (twee voorstellingen 6,00) euro; Vanaf 16 jaar 6,00 (twee voorstellingen 10,00) euro. Zondag zal in de pauze zal een spetterend dansoptreden van SBOB te zien zijn.