Marius Nap en Alex van Schaik winnen paastoernooi

OMMEREN - Tafeltennisvereniging SER'80 hield in de Meentzaal een zogeheten paastoernooi voor dubbels.

Twee teams finishten na de verplichte ronden met hetzelfde aantal punten. Een beslissingswedstrijd bleek noodzakelijk. Het sterk spelende duo Jack Hamersma en John Peters verloor in twee zeer spannende duels van Marius Nap en Alex van Schaik. In de eerste game ging het gelijk op tot 10-10. Hierna maakte Peters enkele onnodige servicefouten. Nap en routinier Van Schaik roken hun kans. Met een 15-11 overwinning was de eerste game binnen. In de tweede game namen Hamersma en Peters onmiddellijk de leiding. Het taaie duo Nap/ Van Schaik gaf geen krimp! Het knokte zich terug. Eenmaal een paar punten in het voordeel was het verzet gebroken van Jack en John. Met 15-10 was de eindzege voor de kampioenen een feit.

Het brons was voor het Liendense gelegenheids koppel Rien de Rooy en André van Ingen. Yustyna Bogdanovic en Wim Schippers eindigden nipt hierachter op de vierde plek. De vijfde plaats was voor Simone van Dongen en Dick van Ommeren. Jan Bergacker en Peter Priester werden zesde.

Na afloop van het toernooi werd de bestuurswisseling bekendgemaakt. Voorzitter John Peters droeg de leiding over aan André van Ingen. Penningmeester is nu Dick van Ommeren. Ook Jack Hamersma maakt deel uit het bestuur. Peters gaat binnenkort verhuizen naar Wageningen.