Beestenboel

met Concordia Driel

DRIEL - Zaterdag 14 april zal Concordia Driel weer het jaarlijkse vriendenconcert verzorgen onder leiding van Willem van de Laar. De muziekstukken die op het programma voorbij komen, staan allemaal in het teken van de dierenwereld.

Al heel wat maanden is er flink geoefend om ieder ‘dier’ tot zijn recht te laten komen. Wolven, adelaars, panters, paarden, ijsberen en pinquins, ja zelfs Dino’s! Ze zijn allemaal van de partij. Kortom een zeer gevarieerd aanbod van muziek en voor ieder wat wils om naar te luisteren.

"In de pauze vindt de jaarlijkse loterij plaats waar met dank aan de Drielse ondernemers weer vele prijzen zijn te winnen. Ook kunt u zich nog steeds aanmelden om lid te worden van de Club van 100. Door deel te nemen aan de 10x10-euro-actie levert u een grote bijdrage aan het voortbestaan van onze muziekvereniging. Uiteraard staat hier tegenover dat u onder ander als eerste een exemplaar van ons jubileumboek ontvangt begin 2019. Op onze website www.Concordia-driel.nl vindt u meer informatie."

Ter voorbereiding voor ons grootse 100-jarig jubileumconcert in november 2019, zal dit vriendenconcert als try-out reeds plaatsvinden in de gymzaal van De Oldenburg in Driel. Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 is de zaal geopend. Toegang is kosteloos.