Afbeelding
Foto:

Opening van het strandseizoen op Watergoed

VALBURG - Wij worden blij van de weervoorspellingen met oplopende temperaturen. De houtkacheltjes zijn gedoofd, het meubilair staat klaar op het terras en de gasten verschijnen met hun zonnebril op. Tijd om strandpaviljoen Watergoed! voor het komende seizoen te openen.

Graag vieren wij de start van het strandseizoen met iedereen die dit leuk vindt. Met die reden organiseren wij een Open Dag. Ontmoet Watergoed! op zondag 15 april. Tussen 14:00 en 17:00 uur zijn er diverse spectaculaire activiteiten waar men gratis aan kan deelnemen onder begeleiding van onze ervaren instructeurs: Quad rijden op onze snelheidsbaan en het behendigheidsparcours met diverse hindernissen; Klim en klauter door het uitdagende klimpark op twee hoogteniveaus en ga naar beneden via de zipline van 180 meter over het water; Ga het water over met de waterfiets en de kano; Geniet van de Land Rover demo over het 4x4 off road terrein; Aanschouw de RC showDe kleintjes kunnen zich vermaken op het luchtkussen.

Uiteraard is het restaurant de hele dag geopend en zowel vooraf alsook na afloop van de dag is er mogelijkheid om te borrelen of een hapje te eten. De dag wordt muzikaal omlijst. Kom genieten op ons prachtige terras. Zien we jullie ook verschijnen? Aanmelden voor deze dag is niet nodig.