(foto: René Roelofs)

Vier punten voor DFS

OPHEUSDEN - DFS deelt de punten met HZVV, 1-1. DFS keek al snel tegen een achterstand aan. Nog voor rust zorgde Dors met een bekeken kopbal voor de gelijkmaker, 1-1 In een rommelige tweede helft ontbrak DFS in de slotfase het geluk.

Na bal op de paal en een schot net voorlangs van Raterink werd een streep van Davids van de lijn gekopt, zodat DFS zich tevreden moest stellen met een puntendeling.

Opstelling sv DFS: Peter Veeneman, Noë Bokila, Rick van Walsem, Jim van Alst, Marijn de Kler (79. Melvin van Osenbruggen), Lorenzo Davids, Marc Harlaux, Rutger Worm (71. Thijs Hendriks), Luciën Dors, Levi Raj Boean, Alex Scheffer (68. Remy Raterink).

DFS te sterk voor NSC, 2-4. DFS begon uitstekend aan de wedstrijd tegen de Nijkerkers. Nadat een inzet van Raja Boean via een tegenstander een corner opleverde scoorde Scheffer, na acht minuten, vanuit deze corner met een kopbal, de 0-1 Rond de tiende minuut legde de bezoekers een fraaie aanval op de mat, waarna de steekpass van Remy Raterink op Raja Boean zomaar via de paal tegen de touwen verdween, 0-2. In de tweede helft schoot Raterink al snel de 0-3 touwen. Er leek geen vuiltje voor DFS aan de lucht tegen een onmachtig NSC. Toch werd het nog even spannend toen de Nijkerkers in korte tijd twee keer scoorde, 2-3. Acht minuten voor tijd zorgde Remy Raterink met zijn derde goal voor de beslissing van de wedstrijd, 2-4.