De spelers van het stuk (foto: Jose Steenbakker)
De spelers van het stuk (foto: Jose Steenbakker) Foto: Jose Steenbakker

Per(r) Ongeluk

KESTEREN - Vraagt u zich af wie dit kleurrijke gezelschap is op de foto? Kom dan vrijdag 20 of zaterdag 21 april om 20.00 uur naar het Dorpshuis in Kesteren, kijken naar de romantisch komedie ‘Per(r) Ongeluk' van Pol Anrijs.

Het stuk speelt zich af op een braakliggend terrein onder een brug dat in de buurt bekend staat als ‘perron13’. Een man en vrouw krijgen ruzie over hun aanstaande huwelijk. De vrouw wordt zo boos dat ze haar verlovingsring over de ballustrade gooit en deze komt terecht op ‘perron13’. De man de ring zoeken; niet alleen omdat de ring waardevol is, maar ook omdat hij de ring aan zijn geliefde wil teruggeven. Tijdens het zoeken maakt hij kennis met de kleurrijke bewoners van ‘perron13’ en dit zorgt voor romantische, ontroerende en komische momenten.

Als u wilt weten hoe het afloopt moet u komen kijken. Het stuk wordt gespeeld door toneelvereniging Castra en toneelgroep De Vriendenkring HA op vrijdag 20 en zaterdag 21 april in het Dorpshuis van Kesteren (zaal geopend 19.30 uur). De toegang bedraagt tien euro.
Regie: Marianne Veens. Spelers: Elsie Greep, Willeke de Jongh, Margrietha Koedam, Nico Magendans, Eveline Vos, Tonnie Rouwenhorst, Ilse Beelen, Bertus Scherrenburg, Theo Willemsen, Angela IJkhout.