Vrijwilligers gezocht

BETUWE - Landerij De Park groeit en groeit en heeft daarom dringend behoefte aan meer vrijwilligers.

Woensdag 11 april organiseert Landerij De Park daarom een voorlichtingsbijeenkomst voor vrijwilligers. Als je belangstelling hebt, kom dan eens een kijkje nemen. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst maak je in circa één uur kennis met Landerij De Park. Je krijgt het een en ander te horen over de de aanpak en de vrijwilligersvacatures en vervolgens een rondleiding over het terrein. De bijeenkomst duurt van 15:00 tot 16:00 uur.

Op dit moment zijn er deze vacatures:
* Kinderboerderij: Voor het dagelijks beheer van de kinderboerderij zoeken we een vrijwilliger voor de functie van assistent beheerder kinderboerderij voor 1 à 2 dagen per week gedurende openingstijden (dagelijks van ca. 11 - ca. 17 uur).
* Bijen: weet je al het een en ander over bijenhouden of wil je je daar mee bezig gaan houden en vind je het leuk om bezoekers te woord te staan? Dan is er ruimte bij het bijenteam.
* Activiteitenbegeleiders
- iemand die het leuk vindt om - bij goed weer - eens in de 14 dagen op zaterdagmiddag het broodjes bakken bij het kampvuur te begeleiden (inclusief inkoop en voorbereiding)
- iemand die in het weekend of op woensdagmiddag bij mooi weer het bootjes varen wil begeleiden

Verder nog:
*iemand die af en toe mee wil helpen het terrein rondom terrassen en gebouwen onkruidvrij te houden.

Graag je komst even aanmelden via: info@landerijdepark.nl.