Afbeelding
Foto:

Together zingt: Happy together!

ZETTEN - Op zaterdag 21 april om 20.00 uur geeft gemengd koor Together uit Zetten een concert in De Rank in Zetten. Het koor bestaat inmiddels ruim 16 jaar en heeft al ervaring met het geven van een concert. Het komend concert staat onder de deskundige leiding van Lex van Diepen. Hij is sinds 2015 de dirigent van dit enthousiaste koor van 30 personen.

"In 2016 hebben we een drietal kerstconcerten gegeven. Met ons eigen koor in Hemmen en in samenwerking met collega -koren ook in Elst en Veenendaal. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het instuderen van een flink aantal nieuwe liederen, zowel moderne als uit het oude repertoire. Het resultaat is een zeer gevarieerd programma in verschillende muziekstijlen. Naast eigentijdse nummers van bijvoorbeeld Enya en Sting worden er ook nummers gezongen met een licht- klassieke achtergrond." De toegang tot het concert is inclusief een consumptie in de pauze 5 euro.

Together oefent elke maandagavond in de Spiegelzaal van De Wanmolen, van 20.00 tot 22.00 uur. Wilt u ook zingen? Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Meer informatie staat op www.koortogether-zetten.nl of neemt u hiervoor contact op met Monique van Deelen, 0488 491792.