Regelmatig een teken van herkenning bij het zien van de oude filmpjes (foto: Kitty Arends)
Regelmatig een teken van herkenning bij het zien van de oude filmpjes (foto: Kitty Arends) Foto: Kitty Arends

Gezellige middag van de Zonnebloem in Zetten

ZETTEN - Op woensdag 14 maart werd in De Verbinding een gezellige middag gehouden door de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk. De gasten keken naar foto’s en filmpjes van de Historische Kring Midden-Betuwe.

De heer Jansen van de Historische kring vertelde leuke verhalen over de mooie Betuwe. Daarna was er een verloting met leuke prijzen. De bijeenkomst was extra feestelijk vanwege het jubileum van 25 jaar van deze afdeling van de Zonnebloem. Bij een lekker drankje werd er gezellig nagepraat door alle gasten. Een ieder keerde weer tevreden huiswaarts. De vrijwilligers van de Zonnebloem werden bij het serveren geholpen door drie leerlingen van het HPC. Deze maatschappelijke stage is bedoeld om jongeren een bijdrage te laten leveren aan de samenleving. Dit doen ze door stage te lopen als vrijwilliger bij bijvoorbeeld een sportvereniging, kinderboerderij of voedselbank. Jongeren maken zo kennis met vrijwilligerswerk en vrijwilligersorganisaties.

Er worden regelmatig uitjes en gezellige middagen georganiseerd en huisbezoeken worden afgelegd bij langdurig zieken en mensen met lichamelijk beperking. "Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk dan kunt u contact opnemen met: Miny Hosmar minyhosmar@gmail.com; 0488 454444 of Cora Mantel, c.mantel@hetnet.nl 0488 454931."