KBO op zoek naar

mensen met lef en tijd voor senioren

OVERBETUWE - De seniorenvereniging van de KBO afdeling Elst-OverBetuwe is op zoek naar bestuursleden (secretariaat en tweede penningmeester) en heeft plaats voor enkele gemotiveerde 55+ met of zonder baan.

Ook mensen met een lichamelijke beperking die zich zelfstandig kunnen verplaatsen met de juiste achtergrond en belangstelling, zijn welkom in de versterking van het bestuur. Hij/zij zal na een ruime inwerk- en gewenningsperiode (aspirant bestuurslid) taken, of een deel van taken spelenderwijs op zich nemen. "Ook zijn wij op zoek naar algemene bestuursleden die taken, waar dit nodig is, wil verlichten. De taken zijn geen van alle belastend voor uw vrije tijd, maar als er wat bestuursleden zouden bij komen dan hebben wij de beschikking over een vangnet, ontstaat er een betere taakverdeling en voelt men zich helemaal betrokken bij onze seniorenvereniging. Heeft u tijd en interesse om in een goed functionerend bestuur te komen dan kunt u bellen of mailen naar: rvnistel@outlook.com of 0481 357110 of 06 11511700."

"Wij vergaderen 1 x per maand (9 x per jaar) op de laatste maandagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Momenteel bestaat het bestuur uit de voorzitter, algemeen bestuurslid/waarnemend secretaris, 1e en 2e penningmeester, en een aspritantbestuurslid. Allen hebben ze hun eigen taken en de M/V verdeling in ons team is oké. Wie durft het aan bij ons binnen te stappen of gaat ons bellen hierover. Wij kijken uit naar een reactie van u want u gaat dit, net als wij, heel leuk vinden."