Afbeelding
Foto:

Sjeng Schalken in De Schaapskooi

BEMMEL - Op uitnodiging van Sport 2000 Snelders uit Elst verzorgt voormalig Nederlands kampioen en nummer 11 van de wereld Sjeng Schalken op maandag 26 maart een tennisclinic in De Schaapskooi in Bemmel.

Sjeng zal persoonlijk aan zo'n 80 deelnemers de fijnere kneepjes van het tennis op meerdere niveaus bijbrengen. De clinic is van 18.00 tot 21.00 uur. Alle deelnameplaatsen zijn inmiddels vergeven, maar u bent welkom om te komen kijken. Niet alleen om Sjeng Schalken aan het werk te zien, maar ook de medewerking van de bekende tennismerken Babolat, Wilson en Head, die met speciale collecties aanwezig zijn, en de tennisshop van Sport 2000 Snelders, die voor deze avond is verplaatst naar De Schaapskooi maken uw bezoek meer dan de moeite waard.

De Schaapskooi bevindt zich aan de Sportlaan 3 te Bemmel. Toegang is gratis. Sport 2000 Snelders heeft een gespecialiseerde afdeling tennis. Tennisspecialist Stefan Nab is tijdens de clinic aanwezig, maar helpt u ook in de winkel en beantwoordt graag uw vragen. Sport 2000 Snelders is gevestigd aan de Dorpsstraat 24 in Elst: www.snelderssport.nl.