Veluwe (foto: Henri van Vliet)
Veluwe (foto: Henri van Vliet) Henri van Vliet

Lezing door Henri van Vliet

HETEREN - Natuurfotovereniging Rivierenland houdt donderdag 29 maart van 20:00 tot 22:30 uur in zalencentrum De Bongerd aan de Flessestraat 54 in Heteren. De entree voor leden bedraagt vijf euro; voor anderen acht euro.

Van kinds af aan heeft Henri van Vliet (1970) al veel belangstelling voor de natuur. En nu, enkele decennia later is deze passie voor de natuur een inspiratiebron voor zijn fotografie. Tijdens workshops, excursies en lezingen deelt hij zijn liefde voor de Veluwe graag met anderen.m Van presentatie door professioneel (natuur)fotograaf Henri van Vliet mag je verwachten dat je veel indrukken op zal doen. Zijn lezingen zijn altijd inspirerend, boeiend, eigenwijs en vermakelijk. Gegarneerd met prachtige beelden.

Op een eigen onnavolgbare manier zal hij alle geheimen van de fotografie met je delen. Zijn aanstekende enthousiasme en informele duidelijke manier van communiceren zal ongetwijfeld zorgen voor een fijne ongedwongen sfeer. Doorspekt met humor zal hij je bewust maken van je eigen fotografie en je flink inspireren. Henri legt vooral de nadruk op creativiteit. Anders dan anders soms, maar zeker fotograferen met een visie. Geen kiekjes, maar foto’s!

Vragen als: 'Hoe leg ik het juiste gevoel in mijn foto’s', 'hoe krijg ik een bepaalde sfeer', 'hoe vertel ik een verhaal?' zullen zeker worden behandeld. De vele tips van Henri helpen je om met een frisse blik naar fotografie te kijken, te experimenteren, te spelen, om te gaan met mogelijkheden en met beperkingen. Mis deze avond vooral niet.www.natuurfotorivierenland.nl.

Veluwe (foto: Henri van Vliet)