Afbeelding
Foto:

Kwekerij Arnhem-Nijmegen twee jaar!

GENDT - Twee jaar geleden begon Bert van Deelen uit Gendt aan een unieke uitdaging: het ondernemerschap. Met zijn kwekerij aan de Langstraat (ook in Gendt!) begon hij met de kweek en verkoop van zomerbloeiers: bloemen die zorgen voor de mooiste kleuren tijdens de warmste maanden van het jaar. "Het unieke is echter dat we er bakken met waterreservoir bij gingen verkopen, zodat dagelijks gieten verleden tijd werd", aldus Bert.

En dat ging goed, vervolgt hij: "Veel mensen zien er het voordeel van in. Ouderen vinden het prettig omdat ze zonder veel moeite genieten van mooie bloemen, jongeren kunnen gerust een paar weken op vakantie zonder om te kijken naar hun planten." Het jubileum wordt dan ook groots gevierd, op zondag 8 april. Met onder andere zeemanskoor Schip Ahoy, springkussens voor de kleinsten onder ons en een verrassing voor iedereen die komt, nodigt hij iedereen uit om langs te komen: "Mensen kunnen alles komen bekijken: van het kweekproces tot een ingerichte woonkamer als eindresultaat, natuurlijk met een hapje, een drankje en een hoop gezelligheid."

Het jubileum van Kwekerij Arnhem-Nijmegen vindt plaats op 8 april van 10:00 tot 17:00 uur aan de Langstraat 46 in Gendt. Meer informatie is te vinden op www.kwekerijarnhemnijmegen.nl.