Workshop

naaldvilten

OCHTEN - Op maandag 26 maart is in het Huis van Ochten, Dr. M. van Drielplein 2, weer een workshop naaldvilten.

Onder leiding van Myrna Vallen kan men een leuke broche, armband of ketting maken van wol in de kleuren van uw keuze. Kraaltjes, borduurgaren en zijden draden zijn beschikbaar om extra mee te versieren. De workshop begint om 13.30 en duurt tot 16.00 uur. De kosten bedragen inclusief materialen en 1 kopje koffie of thee 7.50 euro. "Geeft u op tijd op, want vol is vol. Opgeven kan per email: myrnavallen@gmail.com of telefonisch: 0344 642113."

Het goede nieuws van pasen

ANDELST - Goed nieuws moet je doorvertellen. Dat is precies wat we graag willen doen. In een bijeenkomst met het thema 'Zeg het allen, dat Hij leeft!' wil Victor van der Meer graag het goede nieuws van pasen doorvertellen. Want pasen houdt meer in dan paaseieren en lekker eten! Bent u/jij benieuwd naar dit goede nieuws?

Op vrijdagavond 23 maart is iedereen van harte uitgenodigd voor de paasbijeenkomst in de kerk van Andelst (Kerkstraat 22). Tijdens deze bijeenkomst worden bekende paasliederen gezongen en is er een korte overdenking over de betekenis van pasen. Ook spelen kinderen een grote rol tijdens de bijeenkomst.

De bijeenkomst begint om 19:00 uur en is om 20:15 uur afgelopen. Ook online meeluisteren kan via http://www.hhkandelst.nl/live-preken/. Iedereen is welkom, van jong tot oud, om de boodschap van pasen samen te beleven met de Hersteld Hervormde Gemeente Andelst-Zetten.

Landelijke

Opschoondag

MAURIK - Ergert u zich ook zo aan al dat afval langs de weg? Nou, wij ook! Daarom ruimen wij het op. Zaterdag 24 maart gaan de jagers samen met de Scouting weer het veld in om zwerfafval op te ruimen.

De jagers van Wild Beheer Eenheid Neder Betuwe en de leden van Scoutinggroepen Saffatin en Baron van Brakell werken nu al dertien jaar samen om de rommel langs de wegen op te ruimen. Vanaf half negen trekken we het veld in. Gewapend met prikstokken en vuilniszakken. Aan het eind van de ochtend hebben we op deze manier altijd zo'n 20 kuub troep opgeraapt. De Gemeente Buren helpt ons met een container, prikstokken en vuilniszakken. Na afloop genieten de jagers en de Scouts samen van de verdiende soep met broodjes. Dit wordt gesponsord door Jonkers Assurantiƫn uit Lienden.

"Komt u ook helpen? Kom dan zaterdag 24 maart om half negen naar het clubgebouw van Scoutinggroep Saffatin, Sportpark Oost in Maurik."