Afbeelding
Foto:

Wandelen op de juiste wandelschoenen!

DODEWAARD - Een lekker rondje gaan wandelen, op de weg of in de natuur. Wie doet het tegenwoordig niet? Alleen beseft men vaak niet dat een verkeerde (wandel)schoen schade aan spieren en gewrichten kan aanbrengen. Ook blaren, overbelasting en blessures liggen op de loer. PK Walking in Dodewaard heeft daar de oplossing voor: "Wij meten op een unieke manier wandelschoenen aan. Door een (gratis) uitgebreide voetscreening en loopanalyse vinden wij de perfecte wandelschoenen voor jou."

Bij PK Walking word je altijd persoonlijk geholpen door een deskundige adviseur. Je wensen en klachten worden eerst besproken. Vervolgens worden je voeten professioneel geanalyseerd door middel van een podoscoop en het nieuwe voetscreeningapparaat.

Adviseur Erik Palm: ''We zien op de drukplaatmeting welke piekmomenten in de afwikkeling ondersteuning behoeven. Nadat we de analyse blootsvoets hebben uitgevoerd, weten we vaak al welke schoenen er voor jou geschikt zijn. Vervolgens meten we in welke mate de gekozen schoen de gewenste ondersteuning biedt. De drukplaatanalyse brengt de drukverdeling, afwikkeling en stabiliteit van je voet, mét en zonder schoen, volledig in beeld. Zo weten we zeker of het daadwerkelijk de perfecte wandelschoenen voor jou zijn.'' Bovendien kunnen de wandelschoenen op een speciale wandelbaan met verschillende ondergronden getest worden.

Of je nu brede, smalle of 'moeilijke' voeten hebt, PK Walking heeft voor alle voettypes schoenen (van bijvoorbeeld Hanwag, Lowa en Meindl) in het assortiment. Dus ga niet zomaar aan de wandel, maar laat je voor de juiste schoenen adviseren bij PK Walking!

PK Walking, Dalwagen 43, Dodewaard; 0488 480350; info@pkrun.nl; www.pkwalking.nl.