Afbeelding
Foto:

Open dag bij

tennisvereniging Valburg

VALBURG – Op zondag 11 maart is er bij tennisvereniging TC Valburg in samenwerking met House of Tennis een open dag voor geĂ¯nteresseerden, junioren en senioren, maar ook voor bestaande leden en aanhang.

Er worden gratis tennisclinics gegeven door Shanna de Cortie, een enthousiaste professionele tennistrainster die zowel de jeugd weet et boeien als de gevorderde speler uit te dagen. Iedereen is welkom van 10.00 tot 17.00 uur op het sportpark aan de Stationsstraat in Valburg.

Maak kennis met tennis

Het tennispark in Valburg ligt er prachtig bij en verwelkomt iedereen graag op zondag 11 maart om via de gratis clinic (wellicht opnieuw) kennis te maken met deze boeiende sport. De clubtrainster Shanna de Cortie van de organisatie House of Tennis verzorgt vanaf 10.00 uur gratis clinics voor jong en oud. Shanna weet de jeugd te boeien en enthousiasmeren maar weet evengoed de volwassen speler met haar power en drive op een hoger tennisniveau te brengen. Zij speelt namelijk zelf op zeer hoog landelijk niveau!

Een tennisracket of ballen hoeft men niet mee te nemen; alleen sportkleren is voldoende! Wie op tijd komt is zeker van deelname. Tennis is een gezellige sport voor jong en oud. Voor de kinderen is er zelfs een speciaal 'Tenniskids' lesprogramma zodat kinderen met aangepast materiaal als zachte ballen en kleine, lichte rackets, op zeer jonge leeftijd al via spelletjes en leuke oefeningen de motoriek en balvaardigheid kan ontwikkelen. (Meer informatie: www.tenniskids.nl)

Er is die dag een totaalprogramma met activiteiten voor iedereen:

10:00-12:45 uur: proeflessen jeugd

13:15-14:15 uur: Clinic voor senioren

14:30-16:00 uur: Tennismiddag/training voor bestaande leden

16:00 uur: Gezellige afsluiting

Meer informatie staat op www.tcvalburg.nl, www.facebook.com/TennisclubValburg en www.tenniskids.nl.